Slide 1
Internetissä vuodesta 2001!
Kosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, joka perustettiin vuonna 2001. Periaatteena on, että kilpakumppania
autetaan aina tarvittaessa.
Slide 2
Mitsubishi Colt WRC' Evolution
Ainutlaatuinen 4WD, 550 hv, 800 Nm Mitsubishi Colt CZ3:n. Ainutlaatuinen kalusto kiinnostaa sekä Suomessa, että maailmalla. Lisää
Slide 3
Yhteistyössä on voimaa!
Ilman kumppaneita autourheilu on mahdotonta. Näyttävä kokonaisuus kiinnostaa sekä yleisöä, että medioita. Kysy kalustoa myös messuille ja tapahtumiin. Lisää >
Slide 4
Koostevideot kiinnostavat
Mielenkiintoiset kuvakulmat, vaihtuvat ideat, nopeus- ja vaihdenäytöt, savolainen huumori siivittää tunnettuja kisakoosteita.

Team - Kosunen Racing

Kosunen RacingKosunen Racing on Mika Kosusen ympärillä toimiva yhteisö, jonka pyärähti 'vakavasti 'liikkeelle vuonna 2001. Kuljettajana toimii Mika Kosunen. Periaatteena on, että kilpakumppania autetaan tarvittaessa. Tiimi tunnetaan tavastaan pitää www-sivusto ajantasalla ja hoitaa päivitykset nopeasti.

Mika Kosunen on ajanut aikaisemmin nuorten SM-sarjaa (2 x SM-pronssia) ja yleisen SM-sarjan osakilpailuja, sekä kansainvälisiä ja kansallisia kilpailuja. Jo vuonna 2001 tiimille perustettiin Internet-sivut ja vuonna 2010 aloimme käyttämään tiedottamiseen myös sosiaalisen median Facebook-yhteisöpalveluun perustettua tiimisivustoa.

Rallisprint kalusto on nelivetoluokan erikoisin menopeli

Mitsubishi Colt Cz3' Evo WRCMika kilpailee nelivetoluokassa myös ulkomaisen lehdistön mielenkiinnon herättäneellä, keltaisella "Coltiainen" lempinimen tuntevalla kilpurilla. Mitsubishi Colt CZ3 tuli tehtaalta etuvetoisena, 1.3-litran 90 hevosvoiman moottorilla varustettuna. Tälläinen ei rakentelijana tunnetulle savolaiselle kelvannut vaan auto purettiin viimeistä mutteria myöten ja alkoi Mitsubishi Lancer EVO:n tekniikan istuttaminen koriin. Tekniset tiedot + Colt pintaa syvemmältä »

HuoltoalueKuusi kuukautta myöhemmin kalusto oli muuttunut maailman ainoaksi Special Saloon luokan neliveto kilpuriksi. Kalusto pitää sisällään paljon mielenkiintoisia ratkaisuja esimerkiksi autoa levennettiin roimasti, joka auttoi asfalttikapinoissa. Konehuoneessa pauhaa yli 500 hevosvoimainen 2-litrainen turbokone.

" Coltin tyyppisillä rakennelmilla
yleisö houkutellaan kisapaikalle! "

 
Kuljettaja
Mika Kosunen
Seura: TTR
Lue lisää »
Kartanlukija
Pasi Moilanen
Seura: TTR
 
Tiedotus & www-sivut
Tiedottajana Seppo Vatanen. Www-Sivusto toimii tiedoituskanavana katsojille ja yhteistyökumppaneille.

email: tiedotus |ät| kosunenracing.com

0 Lehdistö / mediainfo
0 Palautelomake
 
Yhteistyökumppanit

Ilman yhteistyökumppaneita Autourheilu on mahdotonta. Yhteistyössä on voimaa.
Vilkaise tarkemmin »

Huolto: Ismo Törn, Seppo Kosunen, Tapani Turunen, Petri Urpilainen, Seppo Vatanen